Pages

Followers

Monday, 24 December 2012

Foto Upside Down Real Tanpa Edit Photoshop

Aku nak kongsi dengan korang gambar-gambar upside down... okay... satu soalan... apabila korang tengok gambar ni... apa yang korang fikir? mungkin ada yang fikir... ini adalah hasil edit photoshop.... salah sekali telahan korang... ini adalah hasil yang real.. tanpa mengedit dengan photoshop atau software lain...

Photographer dari UK iaitu Caulton Morris ialah seorang artist yang mengimbangi badan menggunakan kepalanya untuk menghasilkan gambar-gambar ini.... heheheh.. gila ahhh.... patah tengkuk tak tau la.... haha
untuk maklumat lanjut rujuk sini stcm.co.uk 9 fuel saving tips to help you save big

















5 comments:

  1. macam bodoh semacam jer masukkan kepala dalam magkuk jambam...adoyai mat salleh. mcm2

    ReplyDelete
  2. itu yang tak boleh blah tu... hahaha...

    ReplyDelete
  3. bunda: hehe.. semua mencari kelainan.. haha...


    Jannah: dalam banyak2 perkara yang berbulu jugak ekau tgk.. adoiii.. haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...