Pages

Followers

Monday, 17 December 2012

Alat Seks Untuk Lelaki Di sangka Cendawan - Video InsideKorang tau la kan.. wartawan.. mesti nak kisah yang hot je... bukan senang nak dapat berita ekslusif kan... nak dijadikan cerita... sekumpulan penduduk jumpa satu mende pelik seperti cendawan..

Kononnya sekumpulan penduduk kampung Liucunbu ni tengah gali perigi.. kemudian terjumpa 'cendawan' tersebut... mereka terus menghubungi stesen televisyen Xi'an. Stesen televisyen Xi'an kemudiannya menghantar wartawan bernama Yunfeng Ye ke tempat lokasi.

Lepas tu wartawan ni apa lagi.. buat la ulasan tentang penemuan 'cendawan' tersebut...

“Kira boleh melihat ia menyerupai mulut, manakala di bahagian sebelah lagi ada lubang yang menghubungkan antara satu sama lain. Ia amat lembut seolah-olah seperti daging,’’ lapornya dalam laporan berita di televisyen berkenaan."

Yunfeng turut mengatakan cendawan tu adalah cendawan yang digunakan untuk perubatan iaitu 'taisu'.. dan ia memerlukan keadaan tertentu untuk menanamnya..

Tapi... selepas laporan Yunfeng ni disiarkan, korang nak tau.. stesen televisyen tu menjadi bahan ketawa apabila orang ramai tampil memberikan penjelasan yang 'cendawan' tu sebenarnya adalah alat seks untuk lelaki... hahahahaha....

Adoii... boleh plak macam tu... sebelum siarkan tu tak kaji ke... haha.. tak selidik betol-betol ke.. kan ke dah dapat malu...

4 comments:

 1. errr ... alat untuk lelaki means ?? hahaha
  kla , taknak paham , geli3 ~

  reply dari entry CP :

  eee , pandai je kate orang bau , hehehe ~

  ReplyDelete
 2. @miesz nurul... tanak buat kajian dulu... haha.. kan dah malu

  ReplyDelete
 3. @cweet pink... tak tau la.. hehe.. misteri...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...