Pages

Followers

Wednesday, 9 January 2013

Naga Biru Mahluk Aneh - Video Inside

Glautus Atlanticus ada juga yang menggelar blue dragon, blue sea slug, sea swallow dan lain-lain.. Makhluk aneh ini normalnya bersaiz hanyalah 3cm. Glautus Atlanticus biasanya dijumpai di Afrika Selatan, perairan Eropah, Australia dan Mozambique.

 Selalu tengok binatang macam ni dalam kartun je kan... tak tau plak ada betol-betol.. kat alam nyata ni.. dan ternyata banyak rahsia yang kita tak tahu lagi.. banyak lagi yang kita tak tahu.. ye tak...
Jom je la tengok video dan gambar... untuk maklumat lanjut rujuk






4 comments:

  1. kecik jer ruper nyer..nmpak mcm besar sgt...yer lah dragon lah katakan..

    ReplyDelete
  2. tiny dragon rupanya..
    cute ssgt..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...